Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Pausa νέο μενού

Ravioli χειροποίητο γεμιστό με ραγού, σάλτσα πορτοκάλι, gorgonzola και εστραγκόν.
Γκανάζ σοκολάτας με κρέμα πορτοκάλι.
Ένα προσεγμένο και δημιουργικό menu έχει ετοιμάσει ο executive chef Κωνσταντίνος Κωστόπουλος μαζί με την ομάδα του, με επικεφαλή τον Chef  Γιώργο Τσαπάρα για το Pausa.
Για να γνωρίσετε το νέο μας μενού,
O Σεφ προτείνει 2 menu degustation, ένα που περιλαμβάνει πιάτα με κρέας και ένα δεύτερο με ψαρικά , στην ειδική τιμή των 30€ ανά άτομο.
Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ σε κρασί Chianti, πουρέ καπνιστής πατάτας και τρουφάκια από κατσικίσιο τυρί.
Ντοματίνια Κρήτης με βιολογική βουβαλίσια mozzarella, μαριναρισμένο παξιμάδι χαρουπιού και λάδι βασιλικού.
.
Menu Degustation 1

Ψητά ρολά μελιτζάνας με κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα ντομάτας και καπνιστό aioli


Ravioli χειροποίητο γεμιστό με ραγού, σάλτσα πορτοκάλι, gorgonzola και εστραγκόν


Πράσινη σαλάτα με baby σπανάκι, ρόκα, πατζαρόφυλλα, κατσικίσιο τυρί σε κρούστα δημητριακών, καρύδια και βινεγκέτ από λευκό βαλσάμικο



Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ σε κρασί Chianti, πουρέ καπνιστής πατάτας και τρουφάκια από κατσικίσιο τυρί


Millefeuille με κρόκο Κοζάνης, καραμελωμένα φύλλα και καραμέλα βουτύρου

Οίνος Λευκός Γαβριάς (Μοσχοφίλερο-Ροδίτης )Κτήμα Γκόφα

ή

Οίνος Ερυθρός Merlot 2012,Κτήμα Μπουγιούρη

 

Τιμή 30€ ανά άτομο


 

Menu Degustation 2


Μύδια με σαφράν, μοσχολέμονο και  γλυκάνισο


Ντοματίνια Κρήτης με βιολογική βουβαλίσια mozzarella, μαριναρισμένο παξιμάδι χαρουπιού και λάδι βασιλικού


Risotto γαρίδα-φράουλα-μέντα


Φιλέτο από φρέσκο λαυράκι με εσπεριδοειδή, κρέμα πατζαριού και αρμυρίκια.


Γκανάζ σοκολάτας με κρέμα πορτοκάλι


Οίνος Λευκός Γαβριάς (Μοσχοφίλερο-Ροδίτης )Κτήμα Γκόφα

ή

Οίνος Ερυθρός Merlot 2012,Κτήμα Μπουγιούρη

 

Τιμή 30€ ανά άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου